Produse si Servicii
Mergi direct la categoria
Firme
Descriere
La Happy Pencil, un designer experimentat in creare logo va lucra indeaproape cu tine, va incuraja feedback-ul util si iti va pune intrebari preliminare importante, regasite in brief-ul de creatie, inainte de a face cercetarile si designul necesar.

Si pentru ca stim ca prima impresie conteaza, iti cream un logo care inspira incredere, profesionalism si care va determina publicul sa interactioneze cu afacerea ta.
Secretul nostru pentru crearea unui logo de succes consta in intelegerea pe deplin a nevoilor publicului tau tinta, analiza peisajului competitiv, identificarea lacunelor din piata si transpunerea grafica a constatarilor intr-o identitate vizuala de dorit, remarcabila, care provoaca gandirea.

Dupa cum bine stii, majoritatea pietelor au devenit saturate, asa ca branding-ul ramane ”arma secreta” care distinge companiile cu performante excelente de restul. Uneori, identitatea vizuala, logo-ul, ar putea fi singurul „sant” pe care il ai pentru a-ti proteja compania in aceste vremuri atat de schimbatoare, asadar fii tu primul care intra in mintea consumatorilor tai.
Din Gura in Gura